12.4.2017

Kahden kevään välissä

Odottavan aika on pitkä, opiskelevan perheenäidin vuosi yksi hätäinen hujaus. Paljon ehtii tehdä ja tapahtua kahden kevään välissä. Paljon jää tekemättä ja tapahtumatta.

Kuluneet kuukaudet jäävät muistiin ruuhkavuosien multihuipentumana, jossa yhtenä vellovana virtana vyöryvät ihmisarjen moninaiset rakenneosaset: pienet ja suuret, puhtaat ja likaiset, ehjät ja rikkinäiset, lähtevät ja tulevat, valmiit ja keskeneräiset.

Blogi on pidättänyt hengitystään, kun ohi ovat kiitäneet opintojen viimeiset vaatimukset, noin 100 opintopistettä ajatustyötä. Vielä gradusta puuttuvat sivunumerot, mutta kyllä uskaltaa jo tuulettaa!

4 kommenttia:

 1. Onnea urakan suorittamisesta! Ja hienoa, kun palasit kertomaan kuulumisia - niitä olen odottanut. Mikä olikaan gradusi aihe?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hitunen, ja kaunis kiitos! Gradun aiheena näin lyhyesti sanottuna luontometaforat. Tutkimus löytynee vielä joku päivä sähköisessä muodossa netistä. :) Ihana kuulla sinustakin!

   Poista
 2. Onnea!!! On huikeaa päästä maaliin, kun on ahkeroinut. Aiheesi kuulostaa mielenkiintoiselta.....itselleni luonto on pullollaan Isän opetusta kaikesta ja kakkialla! Valoa ja toivoa, iloa ja vapautta!! Lempeyttä ja leikkimieltä!! Pääsiäisen sanoman ääressä. Voikaa hyvin!! Kiva kun piipahdit itseään henkiin hiljalleen puuskuttavalla Riihipirtillä! Ilahduin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, Tinttarus! Maalissa on hyvä olla. :) Oma blogihan on kuin elämä itse: välillä vauhti hiipuu, mutta taas valo voittaa ja jaksaa puuskuttaa eteenpäin! :D

   Poista