10.4.2015

Klaus Härön Miekkailija eli oma mehega väljas

Kun elokuvassa yhdistyy Klaus Härön tunneäly ja viron kieli, haluan ehdottomasti nähdä sen.
Ja kun kerran vuodessa pääsen elokuviin, otan mukaan elämäni miehen.

Nehän on treffit!

Ensimmäisilläkin treffeillä käytiin elokuvissa. 
Katsottiin Badding (2000). Johan siitä on aikaa.

Lämmin kiitos tukiryhmälle! Olivat kotona katsoneet Pienen merenneidon ja syöneet leipää.

Nii, ja see Vehkleja: puudutav, kaastunnet äratav, lihtsalt ilus film.
Julgen soovitada!

4 kommenttia:

 1. Jaa, nyt oli niin hyvä mainospuhe, että pitääkö minunkin elokuvia karttavan mennä tuo juuri katsomaan! Pääsiäisenä kävimme Virossa ja kauniisti se kieli soljuu - minä sujuvasti kuuntelen. Aikoinaan menin viron kielen kurssille kansalaisopistoon, mutta sitten tulin raskaaksi ja alkoi iltapahoinvointi, joten oli lopetettava kurssilla käyminen. Harmi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nyt on mentävä elokuviin. :) Ihan mulla itku irtosi, vaikka kovasti yritin purra huulta. Eikä se viron opiskelukaan vielä myöhäistä ole! Mullakin on jäänyt moni asia perhe-elämän (levottomiin) jalkoihin, mutta kaikki aikanaan... :)

   Poista
 2. Miekkailijaa kehui myös isännän kaveri, hänkin kertoi kovasti herkistyneensä elokuvaa katsoessaan, loppu oli tehnyt erityisesti vaikutuksen häneen. itse en ole kuvaa viel nähnyt, toivon sen kuitenkin viel näkeväni.
  kävin kurkkimas tuol Suunta sivustolla, koska meilkin tehdään isännän vuoksi gluteiinitonta (laktoositonta, suolatonta ja vähä valkuaista) ruokaa. yleensä syön itse myös samaa ruokaa ja leivonnaisia, tänään tuli poikkeus kun gluteiinittomat jauhot oli loppu, paistoin ensin normi munkit ja isännän haettua uusia jauhoja, niin tein hänelle gluteiinittomat munkit eli monta päivää saamme herkutella:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Meillä on leivottu gluteenittomia nyt viiden vuoden ajan. Mä oon ollut aika ehdoton: kun tytön keliakia varmistui, annoin vehnäjauhot naapuriin ja siirryin kokonaan gluteenittomaan leivontaan. Ihan yleisen sovun kannalta on ollut meillä toimiva ratkaisu... ;)

   Poista