12.8.2013

Pimp my Bible I

Ensimmäinen neulanpisto aidon nahkakannen läpi oli pahin (Raamattu Kansalle, keskikoko, vetoketju, reunahakemisto, 90€) - mutta mitä käly edellä, sitä toinen perässä. Leikin alettua ei auttanut kuin runnoa uskon hengessä loppuun saakka. Vaan kyllä nyt maistuu: iltapalaksi purkillinen maitorahkaa, muutama lusikallinen mansikka-mustikkahilloa ja ikuisia sanoja tuunatuissa  kansissa. Syökää tekin hyvin!

6 kommenttia:

 1. Ensin pääsi spontaani: AUTS!
  Mutta nyt hengitys tasaantui.
  Enpä ole ennen tuunattuja Raamattuja ihastellutkaan, mutta onhan tuo nyt aikas magee:) Pitäiskö pistellä minunkin.....hmm...valitsen kohteeksi uuden käännökseni limenvihreän, vetskarilla ja reunahakemistolla ja keskikokoa sekin. Kansalle-käännökseni mököttää, kun on ilman nahkakansia, ilman vetskareita, tylsissä pehmokansissa;) Ja vanha käännös on rakkaan lahjaksi antama, lempparini, käsissäni jo antiikinruskean ihonsa pehmentänyt.

  Guten apetit!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts tosiaan! :) Ne limenvihreät kannet on ihanat! Tämän käännöksen vetskarimallia ei saanut sen värisenä, ja mä halusin ne vetskarit (mun ihan eka vetskariraamattu!), niin että piti tyytyä tähän viininpunaiseen. Paitsi että ihan kaikista kauneimmat Raamatun kannet ovat juurikin semmoiset pehmeiksi kuluneet. :)

   Poista
 2. Ristin varaan tämäkin päivä on turvallista jättää; Golgatan ihana risti.
  ...ja syöty on ja onpahan ihana kun tähän ei oo tarvinnut kyllästyä-se on armoa se! -t.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläisenä mutta ei kyllästyneenä! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Loppu hyvin kaikki hyvin - onneksi! :)

   Poista