3.7.2013

YölintuTipityy - hyvää yötä! 

4 kommenttia:

 1. Hyvää yötä, Jeesus myötä sekä Tipityille, jotka iloksemme luotiin ja meille, jotka Jumala loi ilokseen. Iltarukouksena Isältä pyyntö; jotta auta meitä, että eläisimme niitä ilostuttavia tekoja tehden ja vieläpä ihan ilosta vain.

  Tiikerimaan ilon tuojille ihania unia ja äidille roppakaupalla rakkauden lisäksi siunattuja älynväläyksiä, joita hän taas saa kiertoon laittaa lukijoilleen, aaaamen. p.s kiitos ilosta! -tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sirkuttivatkin meidän pikkutipuset eilen puoleen yöhön. Aina ei uni tule, ei varsinkaan kauniina kesäiltana. Kiitos ja aamen - uni ja rakkaus ovat tänäänkin tarpeen! :)

   Poista
 2. Ei kun tietenkin hyvää huomenta. Paljon en ole ehtinyt viime aikoina kommentoimaan, mutta laitanpa vain viestiä, että täällä ollaan... ja mennään, retkeä suunnittelin tälle päivälle pikkupoikien ja oman ja vieläpä soman puolioman koiran kanssa. Luulisi, että nyt on aikaa vaikka mihin, kun kolme isointa jälkikasvun edustajaa on Ruotsinmaalla, mutta mitä vielä, mitään ei kerkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoista huomenta, Tättähäärä! Tai onhan tuo kello jo yli yksi, mutta vielä odottaa keittimessä yksi kupillinen aamukahvia. :) Mekin meinataan tänään ylittää itsemme ja tehdä jätskiretki lähikauppaan parin kilometrin päähän. Mäkin oon käynyt lukemassa sun kuulumisia. Vaatii vain erityisen rauhallisen hetken, että onnistuu lukemisen lisäksi myös kommentoimaan. Se on semmoista. Sitä luulisi - mutta mitä vielä. :)

   Poista