11.7.2013

Minä, saumat ja elämä

Lego Friends ja ystävät
Minusta riippumattomista syistä keittiömme laattalattian saumat ovat vaaleanharmaat. Tai siis olivat. Nyt niistä voi lukea menneiden päivien viikkojen kuukausien ruokalistan. Siirsin eilen pöydän tuoleineen olohuoneen puolelle, jotta pääsisin kunnolla käsiksi pinttyneisiin saumoihin - sitten illalla, lasten nukahdettua, oma rauhallinen hetki, laskevan auringon viimeisten säteiden valossa, vain minä, juuriharja ja Universal Stone. Kukaan ei kysyisi mitään, haluaisi mitään. Hiljalleen rapsuttelisin ja siemailisin suklaista proteiinijuomaani.

Illalla oli jo myöhä. Illalla kellokin oli paljon. Illalla kaikki oli toisin. Päivän kuntoilusta rasittunut ruhoni ei taipunutkaan lattianrajaan. Laskin levolle lattiaan kajoamatta. Ja sijaltain noustuani ymmärsin, ettei elämä odota, ei minua eikä minun biohajoavaa yleispuhdistusainettani. Luutusin pikaisesti enimmät soseet lattiasta ja mies apureineen kantoi pöydän omalle paikalleen. Sitten keitimme kahvit - ja roiskimme uudet muistot uriin.

Annukan ällösanaston inspiroimana: jaxuhaleja, ihqut! :)

4 kommenttia:

 1. Suo, kuokka ja jussi sai justiin uuden merkityksen :)
  Olispa ollut Mr Muscles sun apuna universaalin kiven sijaan, niin et olis nukahtanut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää tosiaan pyytää muskelimies apuun, jos tuo mun universaali ekoaine pettää! Tai sitten kuokitaan saumat kokonaan uusiksi. :D

   Poista
 2. Kyllä tässä on täytynyt kans opetella... priorisointia... sotkua tulee enenemissä määrin, 24h edelleen vain päivässä ja levonkin ihminen tarvitsee. välillä ärsyttää kun ei saa kaikkea tehtyä, puunattua niin kuin haluais. Sitten mun vain pitää pysähtyä miettimään mikäs on tärkeintä, onko niillä tummuneilla keittiön laatan saumoilla just nyt merkitystä... Puunaan sitten niitä innolla ja rauhas 5 vuoden päästä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä. Mutta kyllä voikin joskus niin poltella, että kun pääsis nyt ja heti puunaamaan ja jynssämään. Pitää muistaa nämä tunteet (ja tämä hirmuinen into) sitten viiden vuoden päästä! :)

   Poista