6.7.2013

Agentin arkeaEi työ tekemällä lopu, hyvin on riittänyt hommaa viikonlopuksikin. Yksityisen vartiointifirmamme operatiivisena agenttina huolehdin tänään, ettei kohdehenkilö (kuvassa) a) kiipeä liian korkealle, b) syö mitään syötäväksi kelpaamatonta tai c) piilota WC-pönttöön mitään sinne kuulumatonta. (Pissasin eilen aivan yllättäen sukkahousuilleni. Pirkan 20 denierin satiinikamelit olivat yhä pakkauksessaan, mutta pöntössä poikittain.)

Kuittaan päivän projektin loppuunsaatetuksi: kohdehenkilö nukkuu.
Hyvää yötä!

2 kommenttia:

 1. Olinkin vähän huolissani, kun kävin eilen illalla kurkkaamassa, mitä hauskaa olet ehtinyt kirjoitella lukijan iloksi ja mitään uutta ei ollut - oikein huokaisin pitkään ja syvään, ettei vain mitään vakavampia esteitä ole tullut sinulle!

  Vaan nyt oikein naurattaa ja vedet silmissä helpotuksen huokaus pääsi; kyseessä siis olikin vastuulliset työkiireesi, jotka kuitenkin sait luovittua kunniakkaasti läpi, kun kohdehenkilön sait terveenä, tyytyväisenä ja touhukkuudesta huolimatta (kuva todisteena)unten maille ja valvontavastuu siirtyi tämänkin touhustajan Luojalle ja Hänen apujoukoilleen. =))

  Siunausta ja näitä apujoukkoja, viisautta ja taitoa tähänkin lepopäivään eli sunnuntaihin ( tosin terveet tuohuajat huolehtivat, että agentit pysyvät valppaina, niin kauan kun touhuajilla tarmoa piisaa eli pitkä on päivä...ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä tämän sanon ja vieläkin muistan...)

  Vaan niin kuin päiväsi, niin on myös voimasi ja Taivaan Isälle kiitos terveydestä, lapsista ja päivän rutiineistakin! =)) p.s Tuhlataan tänäänkin rakkautta, oikein pihistelemättä ja soimaamatta tuhlailevia, sillä rakkaus on väkevämpi kuolemaa ja se peittää paljotkin synnit, erheet ja virheet. -tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteet ovat pieniä ja nopeita liikkeissään, agentin arki on kiireistä! :D Kiitos, rakkautta!

   Poista