20.7.2013

Aamupalalla klo 10.20


Keittiökiertueemme halki Suomen jatkuu. 
Tänään ruokailemme eteläpohjalaisessa maalaiskeittiössä.

Aamuaurinkoiset terveiset keskeltä elämää!


4 kommenttia:

 1. Eteläpohjalaanen maalaiskeittiö on mun rakas lapsuusmuisto <3. Sellaisen ääressä tuli serkkuhen kanssa syötyä piimävelliä ja kropsua. Ja itse tehtyä viiliä, jossa oli aina ihana kermakerros päällä ja siihen sai mumman luvalla laittaa sokeria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin mies syö ropsua, mää ihan vaan pannaria. :D

   Poista
 2. Eteläpohojolainen moon maallisen isäni puolelta ja voi miten kauniit kuvasi ja taas koskettivat; muistoissa on sekin kun täti tuumasi meille lapsille ruokapöytään käytäessä jotenkin tähän tapaan:"viruta kätennä verehen ennen ku tuutte pöytään!" luulenkin, että sanonta "huuli pyöreänä" tais lähteä eteläpohojanmaalla vieraisilla olleita matkalaisilta?!

  Moon taharon eheroin taharoin toivottaa maharottoman mukavaa matkaa; se kuulemma avartaa ja kun eteläpohojanmaalla pääsitte käymähän niin ainahin tuplasti avarsi-siellä kyllon niin suuremphaa ja komeeta. =) Itikatkin!

  Äläkä kovin ihimettele jos joku vaatimattomuuttaan vakuuttelee:"En mäkoo täyrellinne ku multa puuttuu kaikki viat. Moon aina oikias vaikkoon vääräs! Soon vaan nii vaikiaa olla vaatimaton ku on paras!"

  Siunattuja seikkailuja matkalaisille vieraspaikkoineen! -tarja ps. kuvan karteekit on tosi kauniit ja sopii niin tunnelmaankin!


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talo oli pullollaan toinen toistaan retrompia kankaita. Oikea aikamatka! :D

   Poista