20.6.2013

On jäätelö hyvää, kun yksin syö!

Täällä kyllä mitään yksin syödä.
Täällä syödään seurassa.
Täällä totisesti syödään seurassa.

Bon apetit ja iloa päivääsi!

10 kommenttia:

 1. :) hyvässä seurassa♥
  Siunattuja päiviä sinne!
  Täältä neitonen, joka kantaa jäätelön nimeä, läksi myös eilen . Me muut kotoillaan. Tekstarissa toivotti hyvät yöt nuorten juhlasta. Sieltä Keski-Suomesta.

  Syödään hyvin ja iloitaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis nimi neitosella! ♥ Rentoa siunattua kotoilua teille! Mekin yritetään säilyttää ainakin jonkinlainen rentous täällä reissun päällä... :D

   Poista
 2. Aino-jäätelö on vain niin hyvää. Tänään taas tuli ostettua metsämansikkaa, kun on laktoositonta.
  Ihanaa juhannusaikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aino on ihanaa, ei tosin auta yhtään mun raskauskilojenkaristamisprojektissa. ;) Kiitos ja samoin, Sirpa! :)

   Poista
 3. :) Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samaa sinne pohjoiseen! :)

   Poista
 4. Jäätelö on aina hyvää vaikka kenen kanssa söisi. Usein on koirien kanssa tapeltu parhaista paloista.

  Meillä juhannuksen viettoa aloiteltiin eilen kylvettämällä hepan häntää... Mökille piti tänään lähteä, mutta ei sateella jaksettu, onneksi ei ole kovin pitkä matka mökkeilemään niin voidaan mennä huomenna paremmalla veneilykelillä (toivottavasti).

  Aurinkoista Juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On jäätelö hyvää, kun koirien kanssa syö! :D Meilläkin hieman sade sotki suunnitelmia. Yritettiin sitä huvipuistoreissua tänään, mutta eihän siitä mitään tullut... No, nyt uudella innolla kohti aurinkoisempaa juhannusta! Sitä toivottelen myös teille! :)

   Poista
 5. Jäin niin koukkuun-en jäätelöön vaan Tiikerimaan kuulumisiin ja lukemisiin!

  Huomasin näet, että aamurutiinini eli kahvia ja Sanaa ja asioiden jätöt Isälle vaativat vielä jotain niin konkreettistakin, mitä Simojokikin laulaa; jalat pidän mullassa maailman, katseellani taivasta tavoitan....ja kappas vain, kun itselläni jälkikasvusta kuopuskin lähes täysi-ikäiseksi on saatu niin, johan blogiasi lukien tavoitan sen ajan elämästä, joka pakottikin elämään siinä ainoassa hetkessä, missä voi elää ja vaikuttaa...

  Ja kun se vaihe ei pelkkää ruusutarhassa käyskentelyä ollut ja siitä selvittiin; puhun kun todella tiedän että jokaiselle päivälle on meille luodulle annettu tarvittavat välineet jatkaa matkaamme, kunnes perillä ollaan Luojamme luona, Hänellä on varattuna apua yllin kyllin, viisautta ja taitoa (Jesaja 33:6).

  Tiikerimaa; tarttumalla hetkeen ja vielä jakaen arkea iloineen ja haasteineen niin raikkaasti terveellä huumorintajullasi höystänen ja vahvasti maustaen olet rohkaisemassa, lohduttamassa ja ilostuttamassa lukijoitasi!

  Jumala loi meidät ilokseen ja hengen hedelmiinhän kuuluu olennaisesti toivon ja ilon viljeleminen; rakas rouva Tiikerimaassa kiitos kiitos kiitos taas =)) Ihmeitä on niin monenmoisia ja -laisia ja sinä todella olet yksi niistä.

  Olkoon ylläsi kirkas taivas, alla jalkojen vehreä maa, saakoon Luojamme lempeä tuuli, tänään sinua koskettaa, sinua ja Tiikerimaan jokaista asujaa, eläjää ja lukijaa =)) t.tarja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta, Tarja! Se tuli tarpeeseen. :D

   Poista