25.6.2013

Ananasta


Istun hämärässä ravintolasalissa yhdessä ulvovan perheeni kanssa. Tilaan kanasalaatin. Saan kanasalaatin. (Pettämätön palvelu!) Saan lautaselleni myös aidon ananasviipaleen. Etelän lämpö sykkii sydämessä, kun kaivan kameran kassista. Tokihan tuo mehukas ihme on ikuistettava! Nelivuotias katsoo vierestä, kuinka kameran linssi ui dippikastikkeessa. "Äiti, ehkä ei oo kohteliasta ottaa kuvia täällä, kun jotkut voi nähä."

Sori. Äiti on vähän eri vuosituhannelta.
Ananasakäämä!


8 kommenttia:

 1. Me mennään raflaan syömään torstaina. Aina mä annokseni ikuistan kännykällä. Nättejä ruokakuvia on kiva katsella myöhemminkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokihan ne on omat eväät kuvattava! Sen verran hämärää oli nyt, että tuo julkaistu oli lopulta ainoa suurin piirtein tärähtämätön kuva. Harmi - ois ollu niin nätti ananas. Mukavaa reissua torstaille! :)

   Poista
 2. Ihanasti ilmaistu toi "ehkä ei oo kohteliasta...". Paljon parempi kuin "Nyt äiti äkkiä se kamera pois. Mua hävettää" :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tuo poika on kyllä oikea herrasmies! No, epäilen kyllä, että ilmaukset saattavat tässä seuraavien noin kymmenen vuoden aikana hioutua hieman terävemmiksikin. :)

   Poista
  2. Kerran herrasmies, aina herrasmies :). Omat pojat on samanlaisia ja nyt jo sentään 19- ja 17 v, eikä vielä ole yhtään tylyä kommenttia tullut :). Ainakaan sellaista, mikä olisi jäänyt mieleen.

   Poista
  3. Oi, tää oli ihana kuulla! Sulla onkin siellä hyvät oltavat kolmen herrasmiehen seurassa. :D

   Poista
 3. Sitä postausta odotellessa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Se on mulla muistilistalla, samoin kuin yksi toinenkin haaste. Sä voit kyllä kuvitella, millaista sählyä tämä meidän elämä täällä on... :D

   Poista