2.5.2013

Silmät paketissa

Nelivuotias kertoo kuulleensa, että "kun kattoo telvisiota, menee silmät paketin näköseksi". Täytyy olla iloinen, että päivittäisestä bloggailusta huolimatta silmät ovat yhä suhteellisen soikeat - vaikkei tämä kannettava ehkä mikään oikean telvision veroinen laite olekaan... ;)


taiteilijatyttäremme työssään
Mutta nyt ruutu kiinni ja töihin. 
Se on siivouspäivä nimittäin!

4 kommenttia:

 1. Tuo taitaa olla sinnikkäästi elävä uskomus - tuo TV:n vaikutus silmien muotoon. Eräs isä lipsautti yli 20 vuotta sitten pienen pojan kuullen, että liika TV:n katselu voi muuttaa silmät suorakaiteen muotoisiksi.

  En tiedä vaikuttiko se TV:n katseluun, mutta poika tutkiskeli varsin ahkerasti peilistä omien silmiensä muotoa. Onneksi asia tuli huomatuksi ja harhakäsitys oikaistuksi. Silmät ovat soikiot, eivätkä muiksi muutu.

  Ano Nyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei taas, Nyymin Ano! Tuo on sitä sukupolvelta toiselle kulkevaa arvokasta perimätietoa. Nyt oli tiedon lähteenä tosin joku yleissivistävä lastenohjelma.

   Poista
 2. Kyllä muistan olleeni hetken aikaa aidosti huolestunut silmieni tilasta. Onneksi asian oikea laita kerrottiin mulle hyvissä ajoin.

  Digiboksini lepää kellarissa, mutta Yle-veroa joudun silti maksamaan. Ei pääse nuori mies irti television vaikutuksista, vaikka silmät sulkisi.

  Hulvattomia juttuja täällä vauhtiraidoissa - chapeau Tiikerimaa! (Opin ton Juhani Tammiselta.)

  Nimim. Rectangle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chapeau Rectangle! Oon kuullu, että jalkapallon katsomisesta voi olla apua, jos silmät vaivaa. Lämpimät terveiset boksille kellariin!

   Poista