6.5.2013

Prinssi pihallamme

Keitin eilen iltakahvit ja lähdin kuistille nautiskelemaan. Pienin istui siinä kaverina rattaissa ja vaihdoin kameraan paristot. (En suosittele - siis tuota paristokameraa.) Aurinko lämmitti niin, että piti ottaa pojalta lapaset kädestä. Kun paristot oli vaihdettu, tulivat isommat takapihalta huutamaan, että "äiti äiti sammakko sammakko". No, pakkohan se oli mennä, kun oli ne uudet paristotkin. Hyi että!


Sitten mies ajaakin pihaan ja tulee katsomaan, mitä ihmettä me huudetaan ja hypitään. (Niin, se oli sunnuntai, ja se oli 10 päivän työputken päivä numero 5 - otsa hiessä pitää sinun leipäsi ansaitseman.) "Tällä pojallahan on ihan kylmät kädet", mies sanoo ensimmäisenä. (Auts!) Noku meillä on ollu tää paisti tässä tähtäimessä...

Ihmetellään vielä hetkinen ja siirrytään sitten sisätiloihin. Kaadan kylmenneen iltakahvini tiskialtaaseen. Mun mielikuvitus on kaikesta jännityksestä niin villinä, että pelkään löytäväni prinssin kaverin sieltä kupin pohjalta. Mutta ei siellä ketään ollut.

Märkiä pusuja maanantaihisi!

P.S. Jos jäi vielä sammakonnälkä, niin Tillariinan upeat sammakkokuvat (joista ei tosin voi puhua samana päivänä, mutta joista ihan vain näin pikaisesti mainitsen) löytyvät tästä ja tästä linkistä!

8 kommenttia:

 1. Onpa oikea kunnon sammakonmöllykkä teille tullut kyläilemään!:)

  Aurinkoista ja leppoisaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, hyi että! Olin varma, että se hyppää päälle ja syö mut! ;) Iloa viikkoon sullekin, Tillariina! :)

   Poista
 2. Hui mikä köriläs! Mutta silti ihana kun se tarkoittaa kesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui tosiaan! Mut jotain ihanaa köriläässäkin - siis se kesän tulo! :)

   Poista
 3. Hienoja kuvia. Kyllä sun makrollakin saa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! :) Paitsi jos ois parempi kamera, ei tarttis mennä niin pelottavan lähelle! ;) Ja pitihän noita kuvia aika paljon muokata. Oon pohdiskellu nyt Canon EOS 600D:tä ja 60D:tä - ja raha-asioita...

   Poista
 4. Voi, tulisipa meillekin tuollainen kyläilemään! Upeat kuvat vieraastasi sait!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! :) Mulle riittäis tuo yks kyläily, oli melkein liian jännittävää! ;)

   Poista