19.5.2013

Miljoonakellot I


"Katselkaa kukkia, kuinka ne kasvavat. Eivät ne tee työtä eivätkä kehrää. Kuitenkin minä sanon teille: ei edes Salomo kaikessa loistossaan ollut niin vaatetettu kuin yksi niistä. Jos siis Jumala näin  pukee ruohon, joka tänään kasvaa kedolla, mutta huomenna joutuu uuniin, kuinka paljon ennemmin hän pukee teidät, te vähäuskoiset!" (Luuk. 12:27-28)

"Älkää siis etsikö, mitä söisitte tai joisitte, älkää murehtiko. Näitä kaikkia maailman kansat tavoittelevat. Teidän Isänne kyllä tietää, että te näitä tarvitsette. Etsikää hänen valtakuntaansa, niin teille annetaan myös nämä." (Luuk. 12:29-31)
Iloa ja valoa sunnuntaihisi!

6 kommenttia:

 1. Amen. Ja niin avokätinen ja rakastava onkin tuo antaja, että kun nakkaa murheet siitä ja tästä ja niiden saamisesta ja sen sekä tämän riittämisestä, niin eteensä saakin kaiken ja enemmän. Suurimpaan epätoivoon putkahtaa jokin tähtituokio ja heiveröisimpään haurauteen valtava voima. Tänään haravoin ilman laulelua. Mietiskelin aamupäivässä jaettua sanaa ja mutustelin itseni yltäkylläiseksi:)

  Mukavaa sunnuntaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin haravoin tänään aivan käteni rakoille! Mutta rentouttavaa oli helteessä haravaa heilutella. :) Mun piti käydä kesken iltapäivän saarnan hakemassa nälkäisille (kiukkuisille) lapsille evästä läheiseltä Ärrältä, mutta jotain mutusteltavaa ehdin minäkin saada aiheesta Elia, märät puut ja taivainen tuli. :)

   Poista
 2. Aivan IHAANA postaus!!♥ Juuri tuosta jonninjoutavasta murehtimisesta meidän pitää päästä pois...
  Sinulle iloa tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marikki! ♥ Isä tietää. :)

   Poista
 3. Kiitos kauniista postauksesta!

  VastaaPoista