25.5.2013

Lintu puussa

Mä mikään lintubongari oo, mutta meillä on tässä talon vieressä muutama puu, ja niissä muutamassa puussa muutama lintu. Jokunen päivä sitten käveltiin lasten kanssa meidän pienen metsikön pienellä metsäpolulla, ja huomattiin puun oksalla lintu - mikälie, mä mikään lintubongari oo. Otin kameran rattaista ja tähtäsin. Isompi poika loikkasi puun alle, lintu loikkasi toiseen puuhun. Yhden tärähtäneen kuvan ehdin ottaa. Vähän sitä muokkasin.

Titityy - terveisiä puusta!


2 kommenttia:

 1. Olisiko kirjosieppo, muoto tuo mieleeni sen. Vannomaan en mene, kun väritys ei näy. Ornitologia oli tenavana ihan ykkösharrastus, mutta aikuisiällä on kyllä paljon päässyt unohtumaan. Enää ihan omaksi iloksi tulee lasten kanssa siivekkäitä seurattua.

  Me bongasimme muuten viikko sitten harmaasiepon saunan kiukaasta. Meinasi sinne tehdä pesää. Ne ovat ihan hassuja lintuja, kun etsivät aina ne oudoimmat pesäpaikat. Onneksi häipyi muualle pesimään, kun haluamme saunoa kesälläkin!

  Hauskaa ja mielenkiintoista sunnuntaita sinne lintujen parissa ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikea bongari tunnistaa vähän hämärämmästäkin kuvasta. :) Kiitos Tättähäärä! On lämpimän pesäpaikan teidän hassu sieppo keksinyt, mutta kyllä tosiaan saunominen kesäänkin kuuluu. Pitää varmaan ottaa lintukirja tuolta hyllystä esille, ettei mee hyvä lintukesä ihan harakoille! ;)

   Poista