11.5.2013

Koko 22

Nuorimmaisemme oli juuri syntynyt, ja irtauduin hetkeksi lähimarkettiin ostoksille: todennäköisesti lisää vaippoja ja liivinsuojia hakemaan. Kenkähyllyllä oli hyvässä alennuksessa suloisia pikku sandaaleita - jalkineista pienin kokoa 22. Eihän tuo poikanen vielä kävellyt, vasta silmänsä auki saanut, mutta otinpa kenkäset mukaani. Kotona huomasin, että vastasyntyneen jalka täyttää noin puolet koon 22 sandaalista.


Nyt vuotta myöhemmin samainen poikalapsi ottaa ensimmäisiä askeleitaan ja pääsee lopulta testaamaan pieniä suuria kesäkenkiään - jotka osallistuvat reippaina ja innokkaasti numerokuvahaasteeseen 037.

Leppoisaa lauantaita - nyt kivet kengistä ja kävelylle!


14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toivottavasti! Vielä ei oo päästy tositoimiin testaamisessa. :)

   Poista
 2. Voi, kun näitä vauvajuttuja on niin kiva katsella! Meilläkin näitä pieniä juttuja löytyy, kun pojan tyttärentyttö on parin kuukauden ja syksyllä nuorimmalle pojallemme syntyy esikoinen. Nätit kengät muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, pienet on ihania! Ja aina uudestaan ja uudestaan yllättää se, kuinka pieniä ne pienet ovatkaan. :)

   Poista
 3. Ehkä jo pari vuosikymmentä sitten eräässä pikkukaupungissa tehtiin kenkäostoksia. Kenkiä oli katsasteltu ja soviteltu, mutta ostopäätös edellytti vielä yhtä - rahaa.

  Tässä vaiheessa minä pääsin mukaan tarinaan. Mentiin kauppaan ja minä ajattelin kenkien olevan myyjän takana hyvässä tallessa odottamassa uutta omistajaansa. Mutta - jo silloin puhalsivat pikkukaupungissa uudet tuulet. Kengät eivät olleetkaan kenkäosastolla, kun siellä ei ollut sopivaa hyllyä. Kengät olivat piilossa mahdollisilta muilta omistajilta viereisen osaston hyllyn alla.

  Hyvät kengät löytyivät hyvästä tallesta hyvästä piilosta ja hyvillä mielin tehtiin hyvät kaupat. Tämän vielä hyvin muistan.

  Ano Nyymi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantai-iltaa, Nyymin Ano! Jos jotenkin olin tapaukseen osallisena, olen sen täysin unohtanut. Luotan kuitenkin lausuntoosi ja myönnän kaiken, mitä myönnettävissä on. :)

   Poista
 4. Reippahasti käypi askeleet ja ei kivet pistele noissa kenkäsissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevyet on pienen kengät ja askeleet!

   Poista
 5. Aivan sitä unohtaa miten pieniä vastasyntyneet ovat! Mukavan näköiset kengät, olisin minäkin ostanut talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sen nopeasti unohtaa! Näyttivät nuo kengätkin paljon pienemmiltä kaupassa kuin vauvan jalkaa vasten.

   Poista
 6. Pikkuruiset on tuon koon kengät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet ovat! Mutta niin on ihmeellisen pieni lapsen jalkakin: ovat sandaalit vielä jopa hieman reilut meidän yksivuotiaalle. :)

   Poista