20.4.2013

Sinisten ajatusten aamukahvi

Huhtikuun aamun aurinko tähtäsi ovelan näköisenä keittiöön. Keittössä, omassa ruoantahrimassa syöttötuolissaan istui poika, joka tiesi, mitä haluaa: syödä itse. Pojan äiti taas halusi juoda aamukahvinsa rauhassa. Pojalle lusikka käteen, eteen kulhollinen puuroa. Äidille kuppi, kuppiin kahvi, kahviin maito. Hyvä kahvi, parempi mieli!


Elämä on laiffia, kun sen oikein oivaltaa!
2 kommenttia:

  1. Aamu alkoi sateisena, mutta iltapäivästä esiin tullut aurinkokaan ei vielä ole saanut mieltä iloiseksi. Ajattelin olla omatoiminen ja ostin pienen hallitunkin, jolla näppärästi nostaisin Peugeotin kulmaa sen verran, että saisin vaihdettua vähän kesäisempää kumia alle. Mutta - pyörämutterit ovakin sitä mieltä, ettei ole vielä aika siirtyä kesäaikaan. Pyöräilynkin pysäytti rikkoutunut venttiili ja toisen pyörän puhjennut kumi. Nyt on kumi paikattu. Eiköhän mieli tästä virkisty, kun juomme kupilliset kahvia ja käymme pyöräilemässä pienen iltalenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olitpa juurikin, nimeltä mainitsematon anonyymi, mielessä näitä sanaillessani! Niin oli jotenkin tuo nälkämainen geeniperimä vahvasti pinnassa. Löysempiä muttereita (vaan ei toki liian löysiä ruuveja) lauantai-iltaan! :)

      Poista