3.4.2013

Mukit

1. Keitän kahvin ja kaadan sen vaaleanpunaiseen mukiin. Kello on 9.30.  Mukin kyljessä Muumipeikko halaa Niiskuneitiä. Rakkausmuki - käytössä tunteellisina päivinä. Kun muki on hörpitty tyhjäksi, kello on 15.30.

2. Kun mies on työmatkalla, ja minulla ikävä, juon kahvini miehen poliisimestarimukista.

3. Juokohan mies koskaan salaa minun ruusutarhamukistani? Onkohan sillä kova ikävä, kun olen lähikaupassa vertailemassa jauhelihojen rasvaprosentteja?
4 kommenttia:

 1. Useimmiten juon 'So Say We All' mukista kotona, jos saan valita. Töissä juon joko 'I love it when chocolate chips follow me'-ressumukista (jos on tiiminjohtohommia) tai Bryssel-mukista (jos on ikävä eurooppaan) tai Alcatraz mukista (Rule number 1: Inmates are required to work on whatever tasks given) (jos työtehtävät ovat erityisen ärsyttäviä) Mukit ovat tärkeä osa päivän viestintää...

  VastaaPoista
 2. Ne on! Mä en voi enää ollenkaan juoda meidän valkoisista mukeista, ne on aivan liian blanco. Mustat mukit käytössä erityisesti väsyneenä. Muumit edustaa taas astetta suoraviivaisempaa viestintää. :) Ostin joku vuosi sitten miehelle supermiesmukin - mies viestii sillä töissä. ;)

  VastaaPoista
 3. Yritän aina saada tyttäreltäni joululahjaksi saaman Mymmeli mukin, joskus on olo kuin hattivateilla ja silloin tahdon hattivatti muki. Toisinaan taas tahdon mörkö mukin. Miehein haisuli mukin otan vain pakon edessa. Se on pyhitetty sille!

  Sulla on kiva blogi ja kivat ajatukset :)

  VastaaPoista
 4. Hih. Meidän mukikokoelmasta tuo haisuli puuttuu kokonaan. :) Kiitos kauniista sanoista ja tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista