30.4.2013

Idän ihmeitä

Me käydään harvoin tuskin koskaan ulkomailla rajan takana Ikeassa, mutta - no - on meillä sentään postilaatikko! Viime viikolla laatikosta löytyi lappu. Mies vei lapun postiin ja sai tilalle ison pahvilaatikon. Keitimme kahvit ja avasimme laatikon - - täynnä idän ihmeitä! Niin, meillä on postilaatikko - ja hyviä ystäviä. Kiitos Kati! (Thank you J and A!) Kun oma ikä on sama kuin ekaluokkalaisen tyttären kengännumero, on 27 vuotta ystävyyttä pitkä aika.

Jos yksityisyyspolitiikkamme sen sallisi, näkisitte myös nelivuotiaan pojan syömässä iltapalamuroja pikkuveljensä uuteen kiinanpunaiseen ulkoilupukuun sulloutuneena, päässään hilpeä sammakkopäähine - sekin made in China. Näkisitte myös ekaluokkalaisen (alias Ling), joka lähti tänä aamuna koulun naamiaisiin kiinalaistamineissa. Illemmalla tässä talossa pidetään vielä omat vappunaamiaiset - mukana ainakin yksi karhu, yksi susi, yksi panda, ja se sammakko!

Se on ni hao nyt, ja klara vappen! :)

5 kommenttia:

 1. Saiskos tulla mukaan juhlimaan :)? Kuulostaa niin kivalta.
  Tosin ei taida enää löytyä muuta kuin sinivalkoinen afroperuukki ja metrin korkuinen vappuhattu poikien vanhoista varastoista :). Vielä 10 vuotta sitten vappu oli just noin kiva juhla. Paukkuserpentiinejä, serpentiinispraytä ja kauhea sotku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Annukka, tehdäänkö vaihtokaupat? ;) Mä alan olla ihan hyydyksissä jo nyt alkuillasta näiden meidän juhlijoiden kanssa! :)

   Poista
 2. Ja mä vielä mietin, et oliko toi ekaluokkalaisen vaaleanpunainen liivi mauton vai ei... Täytyy löytää sisäinen prinsessa kun tytöille shoppailee. Joskus mä oon ihan tyytyväinen, että oma on poika. Lähempänä mun makua ehkä? Mites 'Wo Shö Ling' meni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo liivi on ollu ehdoton hitti pandaliivin ja sammakkopäähineen lisäks! 'Wo shö Ling' tais unohtua, mutta se mummojen potkulelu oli herättäny kovasti mielenkiintoa. :)

   Poista
  2. Kiinalaiset ei tiedä, mihin niiden kulttuuria viedään!

   Poista